Mooie sportieve wedstrijden tijdens de clubkampioenschappen jeugd en senioren Kempoka’s Budovereniging Elst

Waren begin februari de clubkampioenschappen voor de jongste Kempoka’s aan de beurt, eind februari lieten de Kempoka’s van de tweede groep van de Budovereniging Elst heel mooie wedstrijden zien tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen.
14 enthousiaste Kempoka’s gingen sportief met elkaar de strijd aan in drie poulen voor de 1e prijs. Het waren spannende partijen die gevochten werden met onderling respect voor elkaar.

Trainers, ouders en vrienden van Budovereniging Elst hebben volop genoten van de wedstrijden.
De volgende 14 Kempoka’s worden gefeliciteerd met hun welverdiende beker:

1e  prijs:  Guus Hogendorp, Tim Mc Elroy en Elior Portes de Jong

2e prijs:  Yeshua Smid, Milan van Rossem en Jean Paul Poell

3e prijs: Richard Keizer, Logan Huyben, Yael Brandhorst en Theo Kerkman

4e prijs: Robin Veggelers, Joost Henderiks, Thomas Emons en Jytte Peters

Met dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet en hulp om ook weer deze wedstrijdavond tot een succes te maken.
Ook dank aan het publiek voor alle enthousiaste aanmoedigingen voor alle Kempoka’s!

Klik hier voor alle foto's

-/-

Kempoka’s Budovereniging Elst laten mooie wedstrijden zien tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen

Donderdag 8 februari vonden in de eigen dojo van Budovereniging Elst de jaarlijkse club- kampioenschappen plaats voor de jongste Kempoka’s van de vereniging (t/m 12 jaar).
Onder enthousiaste aanmoedigingen van veel familieleden en vrienden van de vereniging lieten 31 jonge Kempoka’s zien wat ze het afgelopen jaar aan vaardigheden hadden opgestoken. Het publiek genoot van mooie, sportieve wedstrijden, waarbij ook de allerjongsten mooie partijtjes  lieten zien.
Alle deelnemers gingen blij en tevreden met een mooie beker naar huis.
De trainers kijken terug op een heel geslaagde wedstrijdavond en feliciteren de volgende deelnemers met hun prijs:
1e prijs: Shaddi Smit, Jazz Ahoud, Dylan van Dooren, Elayah Souisa, Joey van den Bos, Lucie van Schaik en Ilse Mepschen
2e prijs: Amiyah Souisa, Joris Castelli, Joe Delsink, Tara Robben, Ian Delsink, Kyara Kersten en Nikki Henderiks
3e prijs: Ezra Keizer, Evan de Vos, Jethro  Delhaes, Elodie Rossem, Danny Bregman, Thomas Roos en Kiki Knuiman
4e prijs: Katty Knuiman, Jules van Schaik, Waylen Tan, Noad Luijmes, Tim van Alst, Joshua Keizer, Sietse Lemmens, Howen Tan, Maijakhi Manikandan en Jur Hendriks

Dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet en hulp en dank aan het publiek voor de enthousiaste aanmoedigingen voor alle Kempoka’s!

Klik hier voor alle foto's

-/-

Kempo training met ouders en vrienden 28-09-2023

Eind september was er weer de jaarlijkse “familie en vrienden” trainingsavond georganiseerd door de  Budovereniging Elst. Alle kempoka’s genoten van deze leuke trainingsavond waarbij familie en vrienden van harte welkom waren om enthousiast met de kempoka’s mee te trainen.
Het is een gezellige traditie geworden, want van iedereen die meekomt, wordt verwacht dat ze enthousiast meedoen met de training.
De sfeer was geweldig en de toeschouwers maakten veel foto’s van de fanatieke ouders die probeerden hun kinderen bij te houden met de push-ups tijdens de pittige warming-up, gegeven door Menno Albouts.

Ouders lieten zich niet kennen tijdens het sparren met de kempoka’s en het trainen van de traptechnieken. Dit alles onder deskundige begeleiding van de trainers Menno, Arie, Simone, Linny, Raymond en  Guido.

Al met al kijken de trainers, de kempoka’s met hun familie en vrienden terug op een zeer geslaagde avond!
Ouders kregen respect voor de kinderen en de trainers gaven een applaus voor de ouders!
De kempoka’s kijken al weer uit naar de familie-avond van volgend jaar!

Klik hier voor alle foto's

-/-

28 september Kempo familie en vrienden

Op donderdag 28 september is het weer zover.

Op deze avond mogen ouders, familie, vrienden en kennissen een keer met de kempoka's meetrainen.

Aanmelden is niet nodig.

10 kickboksers van Budovereniging Elst doen mee aan geslaagd Riverside Sports Fight Experience evenement op 4 juni 2023

Op 4 juni 2023, verzamelden zich 10 leden van Budovereniging Elst vol verwachting bij Riverside Sports in Arnhem voor het allereerste Riverside Sport Fight Experience-evenement. Dit speciale evenement is speciaal ontworpen om jonge kickboksers het vertrouwen te geven om de ring te betreden. Het is immers een grote stap om voor een volle zaal te staan en je krachten te meten.

Er heerste een goede sfeer van spanning en opwinding. Gespannen gezichten waren overal te zien, niet alleen bij de deelnemers, maar ook bij de ouders. Zodra de bel voor de eerste ronde klonk, barstte het publiek los in luidruchtige aanmoedigingen. De steun en aanmoediging kwamen vanuit elke hoek van de zaal.

Elke wedstrijd bracht nieuwe uitdagingen en adrenaline. De kickboksers betraden de ring met vastberadenheid en passie, klaar om hun vaardigheden te tonen en zichzelf te overtreffen. Er werden krachtige trappen uitgedeeld, snelle combinaties geland en strategische bewegingen gemaakt. Het publiek juichte elke actie toe. De energie was voelbaar in de zaal en dat motiveerde de kickboksers om  extra hun best te doen.

Het evenement was om 13.30 uur afgelopen. Alle geplande partijen waren gespeeld en de kickboksers stonden voldaan en trots in de ring. Ze hadden alles gegeven, hun kwaliteiten getoond en hun grenzen verlegd. Een glimlach sierde de gezichten van de jonge deelnemers terwijl ze de zaal verlieten.

We bedanken de organisatie voor het mogelijk maken van dit geweldige evenement. Het was een dag vol groei en zelfvertrouwen. We kijken uit naar de volgende keer dat we samen zullen komen voor een nieuw kickboks evenement.

Klik hier voor alle foto's

-/-

Clubkampioenschappen Kempo 2022

1 december 2022 vonden in de dojo van Budovereniging Elst de clubkampioenschappen Kempo plaats.
Deze jaarlijkse traditie kon na een corona-periode van twee jaar gelukkig weer opgepakt worden en de 33 Kempoka’s hadden er dan ook erg veel zin in. Helaas waren er twee zieke deelnemers; we hopen dat die de volgend keer van de partij kunnen zijn.
De wedstrijdleiding en trainers kijken terug op een heel mooie avond vol enthousiasme. Bij de deelnemers was een  gezonde dosis spanning aanwezig om zo goed mogelijk te presteren.
Sportief en met respect voor elkaar streden de Kempoka’s in diverse leeftijden voor een mooie beker, aangemoedigd door een groot aantal familieleden en vrienden op de tribune en in de zaal.
Voor alle deelnemers was er een mooie beker en iedereen ging met zijn welverdiende prijs  en een chocoladeletter van de Sint tevreden naar huis.
Alle deelnemers worden gefeliciteerd met hun prestaties. Dank gaat uit naar alle vrijwilligers voor hun inzet om deze clubkampioenschappen Kempo 2022 tot een succes te maken.

1e prijs: Puk Greve, Iann Delsink, Milan Rossem, Fleur Scholten, Ilse Mepschen, Jazz  Ahoud en Micha Zuilekom

2e prijs: Romae Maatita, Thomas Emons, Yael Brandhorst, Tycho Wagenmakers, Tobias Martens, Tim van Alst en Logan Huijben 

3e prijs: Tara Robben, Elayah Souisa, Isabel Struijk, Jim Heezen, Dylan van Doorn Olst, Joshua Keizer, Merise Klein Horsman, Quinten Jansen van Doorn, Joost Hendriks, Yeshua Smid, Ezra Keizer, Evan Mc Elroy, Saddai Smid, Niels Delhaes, Thijs Heijden, Joey vd Bos en Joe Delsink

Klik hier voor alle foto's

-/-

Budovereniging Elst in de prijzen op 27e Geuldaltoernooi in Valkenburg a/d Geul

13 november hebben vijf judoka’s van de Budovereniging Elst succesvol deelgenomen aan het grote judo Geuldaltoernooi in Valkenburg a/d Geul.
Alle judoka’s zijn ongeschonden door de voorronden heen gekomen.

Sven Janssen moest een gewichtsklasse hoger vechten (boven 90kg), wat hij fantastisch deed. Sven haalde de finale, maar verloor en werd tweede in zijn gewichtsklasse.

Anang Melis, Roxanne Knoef, Paighton Knoef en Healow Knoef hadden in verband met de corona-periode al jaren niet meer aan een toernooi deelgenomen. Dit judotoernooi was voor deze judoka’s een leuke test.
Anang was de oudste en vocht als een leeuw, waarmee hij verdienstelijk de derde plaats behaalde.
Roxanne en Healow deden het heel goed en behaalden beiden een mooie eerste plaats.
Paighton vocht ook heel goed maar verloor helaas in de finale en werd tweede.

We kijken tevreden terug op een heel mooi toernooi waarbij Budovereniging Elst in één middag 2 kampioenen, 2 tweede plaatsen en 1 derde plaats rijker is geworden.

Klik hier voor alle foto's

Mooie judo-successen voor Budovereniging Elst

ELST - Zaterdag 12 november vonden in Hoogeveen de Nederlandse kampioenschappen Judo plaats.

Om hieraan te kunnen deelnemen, moesten er eerst kwalificaties plaatsvinden voor de beste drie van de districtskampioenschappen. 

In de ochtend mocht Misha Kurghinyan aantreden. In de 1e ronde ontving Misha een bye en in de 2e ronde moest Misha het gelijk opnemen tegen de uiteindelijke Nederlandse Kampioen. Misha verloor in de verlenging, maar werd zeer verdienstelijk 7e op deze Nederlandse kampioenschappen

In de middag mochten Paighton Knoef (-32 kg) en Mkrtich Kurghinyan (-66 kg) aantreden. Paighton won haar wedstrijden makkelijk, maar moest in de finalepartij de meerdere erkennen en werd daardoor 2e van Nederland. Mkrtich won zijn wedstrijden met mooi gevarieerd judo en kwam daardoor in de finale. Maar verloor de finalepartij en werd ook 2e van Nederland.

Kempo training met ouders en vrienden 25-10-2022

Eind november organiseerde Budovereniging Elst weer voor alle jonge Kempoka’s een leuke trainingsavond waarbij alle vaders en moeders, opa’s en oma’s, broers en zussen, vrienden en vriendinnen van harte waren uitgenodigd om een trainingsavond actief mee te maken.
Het was weer bijzonder druk op deze leuke avond, die inmiddels is uitgegroeid tot een gezellige traditie waar alle Kempoka’s het hele jaar naar uitkijken.

Want op deze familie-avond wordt er beslist niet alleen maar gekeken! Iedereen die meekomt doet actief mee met de training.
De toeschouwers, -waaronder veel familieleden en (oud)vrienden van de vereniging-, keken maar wat al te graag toe om te zien hoe fanatiek de (groot-)ouders proberen hun kids bij te houden met de push-up’s tijdens de pittige warming-up, gegeven door Menno Albouts.

Ook lieten de ouders zich niet kennen tijdens het stoten en trappen tegen de trapkussens en het sparren met jeugdige Kempoka’s onder begeleiding van de trainers Arie, Linny en Raymond.
De hoofden liepen rood aan en de ouders waren regelmatig aan een flinke slok water toe. Al met al voor jong en oud en zeker ook voor het publiek, een zeer vermakelijke en geslaagde avond!
Ouders toonden respect voor hun kids en de trainers namen hun petje af voor de ouders.
Een ding is voor iedereen zeker: deze traditie houden we er in!
Tot ziens volgend jaar op deze familie-trainingsavond!

Klik hier voor alle foto's

-/-

Kempoka’s Budovereniging Elst geslaagd voor zwarte en bruine ban

Kempoka’s Budovereniging Elst geslaagd voor zwarte en bruine band
wo 29 jun 2022, 11:44
ELST - Op donderdag 16 en 23 juni zijn Sjanne van Roijen en Ralph Lennards geslaagd voor hun zwarte en bruine band onder zwaardere omstandigheden dan normaal, gezien de hoge temperaturen.

Ralph heeft op 16 juni laten zien aan alle eisen van de bruine band te voldoen. Naast een eerdere behaalde zwarte band in een andere Kempo stijl, heeft Ralph nu ook zijn sporen verdiend als kempoka in de stijl van de Budovereniging Elst.

Sjanne heeft op beide donderdagen examen gedaan en is hiermee de eerste vrouwelijke kempoka van Budovereniging Elst met een zwarte band!
Zij heeft de commissie overtuigd van wat zij aan kennis, techniek en vaardigheden heeft opgebouwd in 18 jaren training.

De examencommissie feliciteerde beide kempoka’s met het behalen van de zwarte en bruine band.

Klik hier voor alle foto's

-/-

Succesvol afgelegde examens Budovereniging Elst

9 juni hebben de jongste Kempoka's (1e groep tot 13 jaar) van Budovereniging Elst met succes examen gedaan om hun volgende graduatie te halen.
Voor deze 20 jonge pupillen was het weer voor het eerst na de corona-maatregelen dat er examens afgenomen konden worden.
Het was daarom fijn dat deze geslaagde avond weer als vanouds werd bezocht door veel ouders, familieleden, belangstellenden en vrienden van de Budovereniging.
Op sportieve wijze en met respect voor elkaar, hebben alle 20 kandidaten kunnen laten zien wat ze geleerd hebben!
De trainers feliciteren de volgende Kempoka's:
Gele band: Thijs van der Heijden, Nikki Hendriks, Ezra Keizer, Tobias Martens, Tara Robben en Yeshua Smid.
Oranje band: Jethro Delhaes, Dylan Dooren, Thomas Emons, Jim Heezen, Guus Hogendorp, Romae Maatita, Elayah Souisa, Isabel Struijk, Jazz Ahoud, Tim van Alst en Tijn Deelen.
Groene band: Puk Greve, Joshua Keizer en Tycho Wagenmakers.

Klik hier voor alle foto's

-/-

Eerste Kempo examens na corona

Na een onderbreking van meer dan 2 jaar zijn op donderdag 19 mei eindelijk weer bandexamens voor de kempoka’s van de Budovereniging Elst gehouden. Na een periode van intensieve training deden 11 leden mee aan dit examen en allen zijn geslaagd. De trainers feliciteren onderstaande Kempoka’s met hun nieuwe banden:

Geel / oranje: Silke van Lunteren, Ilona van Olst

Oranje: Micha van Zuilekom

Groen : Giselle Maatita

Groen / blauw: Quinten Janssen van Doorn, Logan Huijben

Blauw: Salma Bensiali,  Fleur Scholten

Blauw / bruin: Yael Brandhorst, Milan van Rossem

Bruin: Merisse Klein Horsman

Klik hier voor alle foto's

-/-

Pagina 1 van 3

© 2019 Budovereniging Elst. All Rights Reserved.

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.
Hieronder wordt beschreven welke cookies we plaatsen.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.
Zonder deze cookies kunnen bepaalde onderdelen niet worden gebruikt.

Door op akkoord te drukken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.